Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 15

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, deltog inte när Dinamo bara fick 0-0 borta mot Slaven.

Nani, Sporting, var inte med när Sporting besegrade Vitoria de Setubal med 2-1 på bortaplan.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, fick ingen speltid när Vojvodina föll med 0-1 hemma mot Napredak.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick något oväntat spela hela matchen när Real Madrid besegrade Eibar med 3-0 hemma i ligan. Hernandez gjorde också Reals andra mål i matchen.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 81 minuter i matchen mot QPR innan han blev utbytt vid ställningen 2-2. Två minuter efter bytet återtog QPR ledningen med Benteke ordnade 3-3 med sitt hattrick. Spelade sedan hela matchen när Villa slog Spurs på bortaplan med 1-0.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade hela matchen men Real fick bara 1-1 hemma mot Tudelano. Varela drog dessutom på sig en varning i matchen.

Sam Johnstone, Preston, var återigen bra när Preston besegrade Bradford borta med 3-0 och det blev ännu en nolla för Johnstone. Det hjälpte dock att Bradford fick en man utvisad redan efter en kvart. Fick sedan släppa en boll förbi sig när Preston spelade 1-1 hemma mot Bristol City.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen i 3-1 förlusten borta mot Colchester. Spelade återigen hela matchen när Barnsley spelade 1-1 hemma mot Chesterfield.

Will Keane, Sheffield Wednesday, är fortsatt skadad och fanns inte med i truppen när Sheffield Wednesday förlorade borta mot Norwich med 2-0. Inte heller när Wednesday spelade 1-1 mot Charlton.

Saidy Janko, Bolton, startade och spelade 66 minuter innan han blev utbytt i 3-0 segern mot Cardiff. När Janko väl blev utbytt ledde Bolton med 2-0. Byttes sedan in med bara några minuter kvar av matchen mot Norwich, dock föll inte bytet särskilt väl ut eftersom Norwich avgjorde matchen på stopptid med sitt 2-1 mål.

Ben Amos, Bolton, är tillbaka i United igen efter att den ordinarie målvakten Adam Bogdan är tillbaka i spel igen.

Jesse Lingard, Derby, fick ingen speltid när Derby var tillbaka i vinnarspåret efter 2-0 borta mot bottenlaget Wigan. Fick sedan ett tio minuters inhopp på lsutet när Derby jagade kvittering borta mot Brentford och på stopptid fick Derby också utdelning, dock ingen poäng från Lingard.

Reece James, Huddersfield, spelade hela matchen när Huddersfield besegrade topplaget Ipswich med 2-1. Spelade återigen hela matchen när Huddersfield tog en meriterande seger när man slog Nottingham Forest med 1-0 på bortaplan.