Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Andreas Pereira skrev nytt kontrakt

Manchester United kunde på fredagen meddela att Andreas Pereira har skrivit på ett nytt kontrakt. Kontraktet gäller till sommaren 2018, med en option på ytterligare ett år.

Pereira, 19 år gammal, har den här säsongen debuterat i a-laget. Han är också en av de tre nominerade till priset som säsongens bästa U21-spelare i United. Pereira är med i den brasilianska bruttotruppen inför U20-VM som inleds i slutet på maj.

Andreas Pereira:Jag är glad att ha skrivit på mitt nya kontrakt. Jag skulle vilja tacka managern för att ge mig möjligheten att vara med i a-lagstruppen. Jag gjorde min Premier League-debut mot Tottenham Hotspur och att spela på Old Trafford inför så många fans var en dröm som blev sann.

Jag är i den rätta klubben för att fortsätta min utveckling som spelare och lära mig så mycket jag kan.. Jag skulle vilja tacka min familj och gud för möjligheten som har har gett mig.

Louis van Gaal:Jag är mycket glad att Andreas har skrivit på ett nytt kontrakt. Andreas har alla egenskaper för att bli en väsentlig del av a-laget, fantastisk naturlig talang tillsammans med en bra aptit för att lära. Jag är nöjd med hans utveckling hittills den här säsongen och ser fram emot att arbeta med honom för att utveckla hans talang ytterligare.