Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 18

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, inledde något överraskande på bänken i ligamötet med Osijek men kom in direkt efter paus vid ledning 1-0. Fem minuter in i halvleken hade Henriquez gjort 2-0. Matchen slutade sedan 3-0 till Dinamo. Gjorde sedan ett hattrick (ett av målen på straff) när Dinamog slog RNK Split med 5-1. Henriquez blev sedan utbytt med en kvart kvar.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting besegrade Moreirense med 4-1. Var inte med i truppen när Sporting vann med 2-0 mot Nacional.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, var inte involverad när Vojvodina föll med 1-0 borta mot Vozdovac med 1-0. Vojvodina har använt tre olika målvakter i ligaspelet och Milinkovic har endast fått förtroende i en match efter jul, den matchen förlorade man med 3-0. Var inte heller involverad när Vojvodina förlorade stort hemma mot Partizan med 4-0.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade hela matchen och spelade fram till ett av målen i Reals 3-0 seger mot Almeria. Spelade sedan 66 minuter innan han blev utbytt i mötet med Sevilla, Hernandez hann med en assist i matchen som Real vann med 3-2.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Villa tog en viktig seger efter 3-2 hemma mot Everton. Cleverley var starkt bidragande till det när han själv gjorde Villas 3-1 mål efter ett fint anfall och ett bra avslut.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade 80 minuter innan han blev utbytt när Real Castilla förlorade mot Real Sociedads dito med 1-0. Varela drog även på sig ett gult kort i matchen.

Sam Johnstone, Preston, missade direktuppflyttning efter att man förlorat mot Colchester med 1-0 samtidigt som MK Dons vann sin match. Johnstone stod som vanligt hela matchen och drog även på sig ett gult kort.

Ben Pearson, Barnsley, gjorde sin sista match för Barnsley och avslutade på ett bra sätt när han spelade 90 minuter mot Rochdale när Barnsley tog en komfortabel 5-0 seger.

Will Keane, Sheffield Wednesday, spelade 77 minuter innan han blev utbytt vid underläge 1-0 mot Watford. Wednesday kvitterade sedan på stopptid.

Saidy Janko, Bolton, var inte med i Boltons trupp i mötet med Bournemouth. Kom sedan in med kvarten kvar i mötet med Birmingham men gjorde inget mer avtryck än att han hann bli varnad. Bolton förlorade matchen med 1-0.

Jesse Lingard, Derby, kom in efter en halvtimme när Derby låg under med 1-0 hemma mot Reading. Derby förlorade till slut med hela 3-0 och missade en playoff-plats. Lingard hann dock dra på sig ett gult kort i matchen.

Reece James, Huddersfield, spelade 48 minuter innan matchen mot Blackpool blev avbruten på grund av att Blackpoolfansen stormade planen i protest mot klubbens ägare.