Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträffen med Andy Cole inställd

Hej alla svenska medlemmar i MUSS/United.no,

Idag meddelade arrangören, Football Legends UK Scandinavia, att det planerade eventet med Andy Cole i Stockholm den 9 maj är inställt/uppskjutet. Informationen till oss i MUSS har varit knapphändig och i dagsläget vet vi inte mer än så.

Alla som har köpt biljett kommer att ersättas av biljettåterförsäljaren Tailor Events, som inte heller vet mer till varför eventet ställs in. Så här skriver Tailor Events i ett officiellt meddelande, som mailas ut under onsdagen den 6 maj:

Som biljettleverantör måste vi tyvärr meddela att arrangören Football Legends UK Scandinavia har ställt in helgens evenemang med Andy Cole på O’Learys Liljeholmen.
 
När det gäller frågor kring anledningen till varför evenemang inte blir av ber vi er att vända er till Football Legends UK Scandinavia. Kontaktinformation hittar du på www.flukscandinavia.com
 
För alla de som har förköpt biljett kommer vi att under morgondagen torsdagen den 7 maj påbörja återbetalning av det fulla beloppet. Utöver detta erbjuder Tailor Events alla kunder som anger sitt ordernummer 500 kr rabatt på Manchester United landarrangemang under nästa säsong.

MUSS Stockholm kommer att träffas som vanligt på O ‘Learys i Gamla stan (OBS! Gamla stan) om du fortfarande är sugen på umgänge med andra United-supportrar. Meddela stockholm@muss.se om du vill ha plats (kostar inget att delta).

MUSS, Tailor Events och O’Learys i Liljeholmen beklagar allt strul som detta medför och vill förtydliga att ingen av oss är arrangör till eventet. MUSS del i det hela är att vi har förhandlat fram rabatterat pris till medlemmar i MUSS.se/United.no och därmed även valt att förlägga en supporterträff i anslutning till eventet. Den träffen flyttas nu alltså till Gamla stan och Andy Cole kommer inte att närvara.

Vi förstår om många känner sig besvikna och vi hoppas att Football Legends UK Scandinavia kommer att svara på eventuella frågor från er. Vi har inte fått någon information och inte lyckats nå arrangören.

MUSS kommer inte att ingå liknande samarbete med Football Legends UK Scandinavia i framtiden.

Tack för visad förståelse,

MUSS styrelse via Anna och Björn