Fellaini: Di Maria skulle vara en bra värvning för PSG

Well, det här är en aningen märklig historia. Marouane Fellaini ska, enligt det franska fotbollsprogrammet Téléfoot, ha sagt att Angel Di Maria skulle vara en bra värvning för PSG. Förmodligen rör det sig om en tämligen oskyldig historia där Fellaini bara svarar på en vinklad fråga, men om det inte rör sig om ett grovt felcitat är det rätt korkat av Fellaini.

PSG, som var intresserade av Di Maria förra sommaren men då inte ansåg sig ha råd, nämns egentligen som den enda möjliga destinationen ifall Di Maria skulle lämna United.

(Notera att programmet kallar Unitedmittfältaren för ”Fallaini”.)

https://twitter.com/telefoot_TF1/status/604939057144184832

Uppdatering: Fellaini har besvarat detta och säger att han blev felciterad.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS