Lånekollen 14/15 – vecka 22

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, har som tidigt nämnts ledigt inför Copa America och deltog inte när Dinamo vann över Rijeka med 4-0.

Nani, Sporting, spelade hela cupfinalen mot Braga som Sporting vann efter straffar. Nani gjorde mål på sin straff. Sporting låg under med 0-2 under i princip hela matchen och med tio man såg det mörkt ut men en enastående slutforcering såg till att Sporting kunde kvittera på stopptid.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela FA-cupfinalen mot Arsenal när Villa föll med klara 4-0 på Wembley. Cleverley utmärkte sig inte men drog på sig ett gult kort.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS