Fifaskandalen: Blatter avgår

Stora nyheter från Zürich där Sepp Blatter precis har hållit en presskonferens för att meddela att han avgår som president för Fifa.

Äntligen!

Blatter kallar nu till extraordinär Fifakongress, som ska hållas så snart som möjligt. Enligt Fifa tar det emellertid minst fyra månader för att organisera en ny kongress och den initiala planen är att kongressen ska hållas någon gång mellan december i år och mars nästa år.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS