Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

MUSS Resor 2015/2016

En ny säsong står för dörren, likaså MUSS resor. Vi kommer som vanligt att ha ett antal resor till den kommande säsongen. Minst 7 resor och minst 30 platser på varje resa är det som gäller i första hand, eventuellt kan det bli tal om en extra resa om vi blir mycket folk.

Spelschemat för säsongen släpps onsdagen den 17/6 kl.10.00, vi börjar vår försäljning av resor samma dag kl. 12.00 för de som rest med oss innan, 18.00 för nya resenärer. P.g.a att pundet har stigit i förhållande till den svenska kronan så kommer det att bli en prisjustering uppåt, tyvärr inget som vi kan styra över.
Vi kommer att behålla våra 3 alternativa boenden, där vi har Holiday Inn Express Men Arena som vårt “huvudhotell”, Crowne Plaza som ett lite finare alternativ och Hilton Chambers Hostel som budgetalternativ.

Vid anmälan så är det viktigt att den som anmäler (kontaktpersonen) fyller i Namn, telefonnummer, fullständig adress och sitt medlemsnummer på sig själv. Är det fler som åker med så behöver vi namn och medlemsnummer på samtliga resenärer utöver kontaktpersonen. Medlemsnummer är ett krav, är man medlem sedan tidigare så har man redan ett sådant, nya medlemmar får ett nummer via mejl då de anmäler sig som medlem. Är man inte medlem men vill åka ändå så kostar det 498 norska kronor, 600 svenska alltså (billigare att bli medlem alltså). Det är också viktigt att uppge vilket boendealternativ man väljer. Ofullständigt ifylld anmälan kan vi inte behandla.

I utgångsläget är det fredag till måndag som gäller för resorna, och det är det som priset baseras på. Man kan dock både förlänga vistelsen eller förkorta den till 2 nätter istället.

Så håll ögonen öppna nästa onsdag!