Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Ståplats i Glasgow; Bosnich slipper fängelse

  • Den förre Unitedmålvakten Mark Bosnich slipper fängelse. Bosnich förklarades för några veckor sedan skyldig till att ha kört på en cyklist. Idag kom så domen och Bosnich slapp undan med ett års ”good behaviour bond”. Nu är jag ingalunda någon expert på det australiensiska rättssystemet, men jag antar att det är typ som en villkorlig dom. [BBC]
  • Vi är många som gillar att klaga på de svenska fotbollsexperterna. Men det kunde vara värre: BT Sport, som har monopol på Champions League och Europa League de tre kommande säsongerna, kommer nämligen att ha Steven Gerrard som expertkommentator. Positivt för de engelska kunderna är dock att de kan se den europeiska fotbollen gratis, givet att de är betalande kunder [sic!]. [BT Sport]
  • Goda nyheter från Skottland där Celtic meddelar att de har fått tillåtelse att introducera safe standing på Celtic Park. Förhoppningsvis är detta början på en ny era för de brittiska fotbollsläktarna. [Celticfc.net]
  • Slaven Bilic är klar som manager för West Ham. [Guardian]
  • Alla managers som inte fick jobbet i West Ham har dock fått nya möjligheter då Newcastle har sparkat John Carver. [Telegraph]
  • I kategorin bluff och båg noterar vi att Leyton Orients ägare Francesco Becchetti är efterlyst i Albanien, misstänkt för bedrägeri. [Guardian]