Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Serverbyte torsdag morgon

Muss.se, inklusive blogg och forum, kommer imorgon (torsdag) att flyttas till nya servrar. Arbetet inleds klockan nio och beräknas ta en timme. Sidan ska vara tillgänglig under hela processen, dock kommer sidan inte att kunna uppdateras och det kommer heller inte att gå att skriva nya inlägg på forumet.

Vår förhoppning är att detta ska förbättra sidans prestanda markant.


Vi återkommer med en ny notis när serverbytet är klart. Om detta inlägg fortfarande på torsdagseftermiddagen är högst upp i nyhetsbörsen är det något som har gått snett. Kända fel kommer att meddelas på Twitter och Facebook, men troligare är då att det är någon cache som spökar – testa i så fall att rensa cachen i din webbläsare (Google har instruktioner för detta). Skulle det fortfarande inte fungera så skicka ett mail till mikael.osterdahl@gmail.com så ska vi felsöka. Det finns dock ingen anledning att tro att något ska gå fel.