Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Försäsongen på teve

  • Det verkar som att Uniteds försäsongsmatcher kommer att sändas på Eurosport. Tvmatchen.nu har lagt in Uniteds match mot Club America i tablån. Samtidigt rapporterar Oldtrafford.dk att danska Eurosport ska sända matchen mot Barcelona. Rimligen är det internationella rättigheter och förhoppningsvis kommer kanalen att visa alla Uniteds försäsongsmatcher.
  • Fifaskandalen fortsätter att leverera. Fifas kommunikationsdirektör Walter De Gregorio skämtade i schweizisk teve: ”Fifapresidenten, generalsekreteraren och kommunikationsdirektören reser alla i en bil. Vem kör? Polisen.Fifa rapporterade kort senare att De Gregorio har lämnat sin post. Enligt BBC då Sepp Blatter inte uppskattade skämtet och bad De Gregorio att avgå. [BBC]
  • Arsenal har varit olydiga och anklagas av FA för att ha brutit mot agentreglementet i samband med värvningen av Calum Chambers. Även den auktoriserade agenten Alan Middleton anklagas. Det framgår inte vad ett potentiellt straff kan bli. [Thefa.com]