Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Manchester United Legends möter Bayern München All-Stars på Old Trafford imorgon

Imorgon är det bäddat för legendmatch på Old Trafford då Manchester United Legends möter Bayern München All-Stars i en välgörenhetsmatch. Matchen börjar 15.30 och visas på Viasat Fotboll och Viaplay. Alla intäkter från matchen går till Manchester United Foundation.

Uniteds trupp: Edwin van der Sar, Raimond van der Gouw; Ronny Johnsen, Jaap Stam, Phil Neville, Denis Irwin, Dion Dublin, Clayton Blackmore, Lee Martin, Mikael Silvestre; Bryan Robson, Quinton Fortune, Jesper Blomqvist, Paul Scholes, Russell Beardsmore, Ben Thornley, Karel Poborsky, Park Ji-Sung; Andy Cole, Dwight Yorke, Louis Saha, Andy Ritchie.

Bayerns trupp: Hans-Jorg Butt, Walter Junghans; Jorginho, Hans Pflugler, Oliver Kreuzer, Matthias Zimmermann, Daniel van Buyten, Michael Tarnat, Robert Kovac; Niko Kovac, Mark van Bommel, Marcel Witeczek, Paul Breitner, Maurizio Gaudino, Markus Schupp, Michael Sternkopf; Paulo Sergio, Roy Makaay, Michael Rummenigge, Alexander Zickler.

Lagen möttes i München i augusti förra året, i en match som slutade 3-3.