Landslag: Pereira mot Milinkovic i VM-final

Finalen i U20-VM blir en duell mellan Manchester United-spelarna Andreas Pereira och Vanja Milinkovic. Detta står klart sedan Brasilien och Serbien vunnit sina respektive semifinaler. Finalen spelas klockan 07.00 på lördag morgon.

Brasilien behövde straffar både i åttondelsfinal och kvartsfinal. Tydligen tröttnade man på dramatiken, för i semifinalen mot Senegal var man totalt överlägsna. Man tog ledningen i den femte matchminuten då Correa in bollen i eget mål. Guilherme sköt 2-0 ett par minuter senare. För att ta död på alla eventuella tvivel gjorde Boschilia 3-0 efter 19 minuter. Brasilien vann till slut med 5-0. Andreas Pereira fick tyvärr ingen speltid.

Vanja Milinkovic fortsätter att vara reservmålvakt i Serbien, som fortsätter att ta dramatiska segrar. I semifinalen mot Mali fick man spela förlängning för tredje matchen i rad. Där var man starkast och Saponjics 2-1-mål efter 101 minuter blev matchavgörande.

• I Copa America satt Angelo Henriquez pÃ¥ bänken hela matchen när Chile spelade 3-3 mot Mexiko. Chile säkrar en kvartsfinalplats om man undviker förlust mot Bolivia i den sista matchen och även en förlust kan räcka. Allt är dock inte sÃ¥ muntert i värdnationen. Arturo Vidal körde efter matchen sönder sin Ferrari och misstänks nu för fyllekörning av polisen. [BBC]
  • Argentina gav bort en säker seger i premiären mot Paraguay men man revanscherade sig genom att besegra Uruguay med 1-0 i den andra matchen. Avancemang säkras med poäng mot Jamaica i den sista gruppspelsmatchen och en förlust kan räcka. Angel Di Maria och Marcos Rojo startade förstÃ¥s för Argentina. Rojo, som spelade hela matchen som vänsterback, utmärkte sig med en varning. Di Maria blev utbytt i slutskedet.