Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Muss resor 2015/16 är nu klara – försäljningen igång

Muss kan nu med glädje presentera de åtta matcher som gäller för säsongens supporterresor till Old Trafford. Matcherna som gäller är:

 • Match 1: United – Tottenham, 8 augusti, kategori A
 • Match 2: United – Manchester City, 24 oktober, kategori A
 • Match 3: United – West Ham, 5 december, kategori B
 • Match 4: United – Chelsea, 28 december, kategori A
 • Match 5: United – Arsenal, 27 februari, kategori A
 • Match 6: United – Watford, 1 mars, kategori B
 • Match 7: United – Everton, 2 april, kategori B
 • Match 8: United – Bournemouth, 15 maj, kategori A

Vänligen notera:

 • Matchen mot Watford är i utgångsläget en tisdagsmatch och kan kombineras med matchen mot Arsenal.
 • Arsenalmatchen krockar med ligacupfinalen och kommer således att flyttas om något av lagen går dit.
 • Matchen mot Chelsea ligger i utgångsläget på en måndag, men skulle i värsta fall kunna flyttas till tisdagen eller onsdagen. Stor flexibilitet gäller för val av resdagar och det finns möjlighet att ändra dessa när matchen väl är spikad (det sker troligen andra veckan i oktober).

På samtliga matcher har vi minst 30 platser. Som vanligt tillämpar vi först till kvarnen-principen vid försäljningen. Medlemskrav gäller för samtliga resenärer (icke-medlemmar kan följa med till en merkostnad à 498 norska kronor – det är billigare att bli medlem).

Se resesidan för all information om säsongens resor.

Redan klockan 12.00 börjar vi sälja resor till de som har rest med oss förr. Klockan 18.00 öppnar vi reseförsäljningen för samtliga medlemmar. Anmälan sker via vårt anmälningsformulär. Anmälningar som kommer in för tidigt kommer inte att beaktas.

Vi vet att åtgången brukar vara stor på toppmatcherna, så vänta inte för länge!

I utgångsläget gäller följande priser:

BOENDEKATEGORI AKATEGORI B
Holiday Inn MEN Arena (3-stjärnigt)3900 kr3100 kr
Crowne Plaza (4-stjärnigt)4800 kr3900 kr
Hilton Chambers (vandrarhem)2700 kr2300 kr

Priserna gäller per person för tre nätters boende, fredag till måndag, matchbiljett och svensk reseledare. Hotellpriserna baseras på att två personer delar rum. Priserna är lite högre än förra säsongen, detta på grund av pundkursen som har stigit kraftigt (i mars 2013 stod pundet i 9,56 att jämföra med 12,82 igår).

För den som önskar att avvika från standardupplägget erbjuder vi diverse olika möjligheter, bland annat fler eller färre övernattningar samt enkel-, trippel och quadrum på hotellen. Se den fullständiga prislistan för mer information.

TILL RESEANMÄLAN