Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Otamendi desperat att lämna; United säkra på Schweinsteiger

  • Swansea har värvat Franck Tabanou. [Twitter/Swansea]
  • Valencia vet mycket väl vad jag vill. Därifrån, varje ord som min agent säger är givetvis med min tillåtelse,” säger Nicolas Otamendi, vars agent har sagt att spelaren vill byta klubb i sommar. Enligt Mirror ska Otamendi ha sagt till vänner att han är desperat att flytta till Manchester United. Otamendi ska vara medveten om att Mats Hummels är Louis van Gaals förstaval men argentinaren ska vara övertygad om att han kan visa att han är rätt man för United. [Sky Sports, Mirror]
  • Tottenham har värvat Kieran Trippier från Burnley. [Twitter/Tottenham]
  • Lyons Alexandre Lacazette är en av de hetaste anfallarna. Den franska klubbens president, Jean-Michel Aulas, säger att det skulle vara ”ett strategiskt misstag” att sälja anfallaren. Presidenten avslöjar att Lacazette har fått ett erbjudande som ”kommer att se honom bli den bäst betalda spelaren i Lyon med stor marginal”. [Sky Sports]
  • Liverpool fortsätter att värva. Den senast bekräftade värvningen är Joe Gomez från Charlton. [Twitter/Liverpool]
  • Steve Bates i Sunday People menar att United närmar  sig en värvning av Bastian Schweinsteiger. Tysken, som ska vara intresserad av att återigen få spela under Louis van Gaal, ska kunna värvas för 7,5 miljoner pund. [Mirror]