Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Nytt kontrakt till Jones; Nani till Turkiet; plus Ramos, De Gea

 • James Ducker på Times rapporterar att Phil Jones är nära att skriva på ett nytt kontrakt med Manchester United. Mirrors David McDonnell tror dock inte alls på det och menar istället att Jones ska vara på väg från klubben. McDonnell skriver att Louis van Gaal inte är imponerad av Jones. [Times, Mirror]
 • Ducker är också en av många journalister som kör på att United vill ha Sergio Ramos om eller när man säljer David de Gea till Real Madrid. Även Andy Mitten tror på detta och säger att Uniteds intresse för Ramos är ”genuint”. United ska dock vara oroade för att Ramos mest ska använda klubben som för att få till ett bättre avtal med Real. [ESPN FC]
 • Ryktena kring Ilkay Gundogan har dock avtagit. Nu rapporterar Sky Sports att det hela kan sluta med att Gundogan skriver på ett nytt kontrakt med Borussia Dortmund. [Sky Sports]
 • Det blir inte Petr Cech som tar över om (när) David de Gea lämnar. Tjecken är av allt att döma mycket nära en övergång till Arsenal. [BBC]
 • Några bekräftade övergångar:
  • Norwich har signerat Youssouf Mulumbu på fri transfer. [Norwich]
  • West Brom, som alltså tappar Mulumbu, har signerat James McClean från Wigan. [West Brom]
  • Swansea värvar den svenska målvakten Kristoffer Nordfeldt från Heerenveen. [Swansea]
  • Southampton signerar målvakten Maarten Stekelenburg på ett säsongslångt lån från Fulham. [Twitter/Southampton]
 • Mirrors David McDonnell nöjer sig inte med att rapportera om att United vill ha Ramos. McDonnell tror sig veta att Uniteds önskelista består av Ramos, målvakten Jasper Cillessen, mittfältaren Bastian Schweinsteiger och anfallaren Karim Benzema. Även Harry Kane finns på önskelistan. Ansluter en ny anfallare innebär det mest troligt att Robin van Persie lämnar United. [Mirror]
 • Nani har, enligt Sky Sports, haft positiva samtal med Fenerbahce. Den turkiska klubben har dock inget avtal med United än och flera andra klubbar ska också vara intresserade av den portugisiska yttern. [Sky Sports]