Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Schneiderlin nära; plus Ramos, De Gea, Schweinsteiger, Janko

  • Det fortsätter att snurra runt Sergio Ramos och David de Gea. Både Telegraph och Independent rapporterar att Real Madrid ska ha nobbat Uniteds första bud, men United ska ha fått signaler på att övergången trots allt kan bli av. United vill att Ramos offentligt ska klargöra att han vill lämna Real. I Spanien låter det aningen annorlunda och AS menar att Real har satt en prislapp på 90 miljoner euro för mittbacken. [Telegraph, Independent]
  • Samtidigt rapporterar Stuart Mathieson i Manchester Evening News att United kräver en rekordsumma för att släppa David de Gea. Gianluigi Buffon är den dyraste målvakten någonsin, då Juventus betalade Parma 32,6 miljoner pund för honom. Ska De Gea gå till Real måste den spanska klubben alltså betala mer än så, om MEN har rätt. United ska hellre riskera att De Gea lämnar på fri transfer än att låta honom gå billigt. [Manchester Evening News]
  • Över på Mirror verkar David McDonnell ha tröttnat på Ramos och De Gea för han skriver om andra spelare. Morgan Schneiderlin ska vara nära en övergång till Manchester United. Mittfältaren ska kosta 24 miljoner pund att lösa från Southampton och övergången ska kunna ske inom kort. McDonnell vågar sig till och med på att gissa på en kontraktslängd på fyra år. Detta ska innebära slutet på Uniteds jakt på Bastian Schweinsteiger. [Mirror]
  • Times tycker James Ducker att det är futtigt att bara skriva om ett par spelare, så han slår till Ramos, De Gea, Schneiderlin och Bastian Schweinsteiger i ett svep. Inget nytt om Ramos, De Gea och Schneiderlin (United är i förarsätet) men Ducker hänvisar till tyska rapporter som säger att Schweinsteiger ska vara nära en flytt till United. Ducker är dock osäker på om det är aktuellt med både Schneiderlin och Schweinsteiger eller om det är antingen eller. (Undertecknad skulle inte protestera om båda värvades.) [Times]
  • Sky Sports vill också skriva om Schneiderlin och menar att United är väldigt intresserade av att värva mittfältaren i sommar. De hänvisar som vanligt till sina källor, vilket för all del skulle kunna vara Mirror och Times i det här fallet. [Sky Sports]
  • BBC struntar i den tidigare diskuterade kvartetten och kör istället på att Saidy Janko är högaktuell för en flytt till Celtic. Janko ska ha varit i Glasgow för att diskutera en permanent övergång igår. [BBC]
  • Dagens bekräftade övergång är den franska landslagsmannen Dimitri Payet som har skrivit på för West Ham. Övergångssumman är åttasiffrig, skryter West Ham. [West Ham]

https://twitter.com/English_AS/status/614323569594658817/photo/1

https://twitter.com/writtenoff_mufc/status/614302316183846912/photo/1