Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: United ställer in siktet på Coleman men Varela kan vara lösningen

  • Enligt Sky Sports är Manchester United intresserade av att värva högerbacken Seamus Coleman från Everton. United ska dock inte ha kommit med något bud än. [Sky Sports]
  • Manchester Evening News Stuart Mathieson är dock inne på att Guillermo Varela kan vara lösningen. Varela var den gångna säsongen utlånad till Real Madrids b-lag och imponerade där. Högerbacken kan nu få chansen att visa upp sig för Louis van Gaal i USA senare i sommar. [Manchester Evening News]
  • En officiell övergång har vi då Leicester har värvat Shinji Okazaki från Mainz. [Twitter/Leicester]
  • Enligt Independents Ian Herbert har United kommit med ett förbättrat bud på Sergio Ramos och det ska finnas tecken på att Real Madrid börjar acceptera att man behöver sälja Ramos i sommar. Samtidigt skriver Jason Burt i Telegraph att Uniteds intresse i Ramos inte bara är genuint utan också en strategi för att höja prislappen på David de Gea. United är medvetna om att flörten med United kan handla om löneförhandling för Ramos, men även om det skulle vara så är åsikten i klubben att det oavsett skulle stärka positionerna mot Real Madrid. [Independent, Telegraph]
  • Samtidigt fortsätter det att snurra runt mittfältarna Morgan Schneiderlin och Bastian Schweinsteiger. I Bayern München är Bastian Schweinsteiger inte längre garanterad en plats i startelvan och Jonathan Northcroft på Sunday Times menar att det kan vara avgörande för en flytt till United, där Schweinsteiger lär vara given i laget. Tysken drömmer om att vinna EM som lagkapten och då är det klart fördelaktigt att vara ordinarie i klubblaget. [Sunday Times]
  • Samtidigt skriver Jason Burt i Telegraph att Southampton vill att United ska snabba på med ett bud för Morgan Schneiderlin. Southampton behöver ju ersätta mittfältaren om han lämnar. Fortfarande är det oklart om det är aktuellt med både Schneiderlin och Schweinsteiger. [Telegraph]

https://twitter.com/writtenoff_mufc/status/615034691507351552/photo/1