Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Saidy Janko klar för Celtic

Embed from Getty Images

Celtic meddelar att idag att man har värvat Saidy Janko från Manchester United, under förutsättning att Janko klarar den obligatoriska läkarundersökningen. Janko kommer att skriva på för fyra år med den skotska klubben.

Celtic Football Club kan bekräfta att klubben har kompletterat värvningen av Saidy Janko från Manchester United på ett fyraårskontrakt, under förutsättning att man får tillfredsställande medicinska resultat vilket förhoppningsvis ska vara hos klubben imorgon bitti,” skriver den skotska klubben på sin hemsida.

Janko hämtades värvades till United från Zürich i september 2013, då han var 17 år gammal. Han inledde i juniorlaget men tog snart plats i U21-laget och när säsongen 2013/14 var över fick han pris som årets reservlagsspelare i United.

Den gångna säsongen fick han chansen att debutera i a-laget i ligacupmatchen mot MK Dons. Det blev hans enda framträdande i a-laget. Under våren har han varit utlånad till Bolton och nu flyttar han alltså till Skottland.

Muss önskar Saidy Janko lycka till i framtiden.

Spelarprofil Saidy Janko »