Javier Hernandez missar Gold Cup med nyckelbensfraktur

Javier Hernandez drabbades av en nyckelbensfraktur när Mexiko i natt spelade en träningslandskamp mot Honduras. Det var i slutet av första halvlek i den mållösa matchen som Hernandez kolliderade med Brayan Beckeles.

Skadan innebär att Hernandez kommer att behöva minst tre till fyra veckor för rehabilitering och han kommer av allt att döma att missa Gold Cup, som drar igång nästa vecka. De engelska tidningarna – till exempel Guardian och Telegraph – fokuserar dock på att skadan kan försvåra för Hernandez att hitta en ny klubb i sommar.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS