Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Guardian: United kräver Ramos för att sälja De Gea

Enligt Guardians Jamie Jackson kommer Manchester United inte att släppa David de Gea om man inte kompenseras ordentligt. Och den önskade kompensationen ska vara att Real Madrid säljer Sergio Ramos till United.

Om United inte får sin vilja igenom ska man vara beredda att behålla De Gea över nästa säsong och låta honom lämna på fri transfer nästa sommar. De Gea förväntas rapportera för träning på måndag och kommer att följa med till USA om inget avtal blir klart före den 13 juli. (Vi såg ju tidigare idag att några spelare redan är på plats, men de som spelade landskamper i juni får några extra dagars vila.)

Samtidigt skriver spanska Marca att Ramos är bestämd på att lämna Real. Tidningen menar att Ramos är så arg på hur han har behandlats av Real att det inte finns någon återvändo. Marca skriver också att det först var en fråga om pengar, men inte längre. Det ska således inte påverka om Real nu kommer med ett bättre erbjudande.

https://twitter.com/AndyMitten/status/616870642126848000/photo/1