Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Van Persie överens med Fenerbahce

  • Guardian rapporterar idag att Robin van Persie närmar sig en flytt till Fenerbahce. Anfallaren ska vara principiellt överens om det personliga avtalet. Artikeln signeras av Emre Sarigul och Jamie Jackson. Just Sarigul var en av de första som rapporterade om Nani till Fenerbahce och den historien har ju den turkiska klubben bekräftat, så det är väl rimligt att tro att även uppgifterna om Van Persie ska stämma. [Guardian]
  • Guardian rapporterar också att Manchester United ska vara redo att slå till med nytt bud på Morgan Schneiderlin. Southampton ska hoppas att man ska få 30 miljoner pund för mittfältaren men United tror på en övergångssumma närmare 25 miljoner pund. [Guardian]
  • Några bekräftade nyheter: