Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Italienska rapporter: Matteo Darmian är klar för Manchester United

Embed from Getty Images

Flera italienska källor, däribland Gianlucadimarzio.com (engelska, italienska) och Sky Italia, rapporterar idag att Matteo Darmian är klar för Manchester United. Affären förväntas annonseras officiellt redan imorgon.

United ska enligt uppgifterna initialt betala 18 miljoner euro (12,9 miljoner pund), med ett bonuspaket på ytterligare två miljoner. Darmian ska skriva på ett fyraårskontrakt med en årslön på två miljoner euro efter skatt.

Uppgifterna säger också att avtalet mellan United och Darmian har förhandlats om i fyra månader och att Darmian valde United.

Uppdatering: Ungefär samtidigt som det här inlägget postades så publicerade Torinogranata.it ett avskedsbrev från Matteo Darmian. Även engelska Guardian är nu med på tåget. Så det känns nära till hands att sätta epitet tidsfråga på Darmians övergång till United.