Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Spelschemat för U21 är klart

Spelschemat för U21 Premier League är nu klart. För Manchester Uniteds del är premiären den 10 augusti, då man ställs mot Leicester på bortaplan. Den matchen kommer att spelas på Leicesters ordinarie hemmaarena Leicester City Stadium.

Därefter väntar ett uppehåll på mer än en månad inför match två, då United möter Chelsea på bortaplan. Den första hemmamatchen är först den 21 september, då United tar emot Everton. United avslutar med en bortamatch mot Southampton den 25 april. Den sista hemmamatchen är mot Chelsea den 4 april.

Som vanligt ska minst tre hemmamatcher spelas på Old Trafford och matchen mot Chelsea är en god kandidat. De matcher som inte spelas på Old Trafford kommer att, som förra säsongen, spelas på Leigh Sports Village.

Att United är populära ser vi då många motståndare redan har valt ut Unitedmatchen för spel på a-lagets hemmaarena. Förutom Leicester i premiären gäller det även Norwich, Manchester city, Liverpool och Southampton.

Som så ofta fick U21:s spelschema inte det bästa mottagandet. Framför allt är det bristen på matcher som kritiseras.

I relaterade nyheter har Rochdale meddelat att man kommer att ställa upp med juniorlaget när man möter United i semifinal i Lancashire Senior Cup den 18 juli. United har inte meddelat något om vilket lag man ställer upp med. Ett rimligt antagande är väl att många av de som normalt skulle ha spelat får följa med till USA.

Fullständigt spelschema för U21»