Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fenerbahce bekräftar samtal med Van Persie och Manchester United

Det mesta tyder på att Robin van Persie kommer att göra Nani sällskap i Fenerbahce den kommande säsongen. Enligt Sky Sports har Manchester United-anfallaren idag genomgått den första delen av sin läkarundersökning inför flytten till Turkiet.

Nani tycker att det låter alldeles fantastiskt att få spela med Van Persie igen: ”Jag har inte haft chansen att prata med Robin van Persie än. Men om han kommer till Fenerbahce är jag säker på att han kommer att vara väldigt framgångsrik. Jag känner Robin väldigt bra och det skulle vara rätt beslut om Fenerbahce signerade honom.” [Sky Sports]

Även Guardian är tämligen övertygade om att Van Persie kommer att flytta till Turkiet. Affären förväntas vara klar innan veckan är slut. Anfallaren ska skriva på för tre år med en option på ytterligare ett år och han kommer att bli Fenerbahces bäst betalda spelare.

Fenerbahce är en av Uniteds potentiella motståndare i Champions League-kvalet. Just saying…

Uppdatering: Och Fenerbahce bekräftar att man har inlett samtal med Van Persie och Manchester United. (Den här texten publicerades initialt med rubriken ”Sky Sports: Van Persie på läkarundersökning inför flytten till Fenerbahce”.)