Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: De Gea och Ramos ser ut att stanna

  • Marca rapporterar att Espanyols president har bekräftat att Kiko Casilla går till Real Madrid. [Marca]
  • Och med en ny målvakt på plats blir Real genast mindre intresserade av att värva David de Gea i sommar. Real förväntas nu vilja plocka De Gea på fri transfer nästa år. Vi får väl se om Ed Woodward hinner före med ett kontrakt, men det är väl tyvärr inte så troligt. [Times]
  • Och i Real Madrid har Rafael Benitez förklarat att Sergio Ramos kommer att bli kvar: ”Jag ser Sergio som en väsentlig del av vårt lag. Han är en vinnare och det är vad vi behöver. Presidenten har redan kommenterat att han stannar med klubben.” [BBC]
  • Barnsley är nära att låna både Ben Pearson och Joe Rothwell, initialt för en månad. Det rapporterar Star (en lokaltidning i Sheffieldområdet, inte att förväxla med skvallerblaskan Daily Star). [Star]
  • Sunderland har värvat Younes Kaboul från Tottenham. [Sunderland]
  • Vi rapporterade igår att FA inte går vidare med rasismanklagelserna mot Malky Mackay och Iain Moody. Det vi missade då var att organisationen Kick It Out publicerade ett uttalande där FA får duktigt med kritik. ”FA har skadat sin egen trovärdighet och sina antidiskrimineringsåtgärder genom att ta beslutet att inte åtala [Mackay och Moody] för påstådda rasistiska, antisemitiska, sexistiska och homofobiska kommentarer.” [Kick It Out]
  • Vi avslutar med något trevligare och noterar att Louis van Gaal spionerar på sina spelare:

https://twitter.com/RobDawsonMEN/status/621871472575774720/photo/1