U21 föll mot Rochdale i LSC

Uniteds U21-lag fick ingen bra start på säsongen när man åkte ut redan i semifinalen i Lancashire Senior Cup mot Rochdale. Matchen slutade 0-0 men Rochdale vann straffläggningen.

Det var en chansfattig match som publiken i Altrincham fick bevittna. När domaren blåste för halvtid fanns det väldigt lite i chansväg att rapportera om.

Andra halvleken blev öppnare, men inte tillräckligt för att något lag skulle lyckas göra mål så matchen slutade 0-0 efter 90 minuter och straffar fick avgöra.

Rochdale inledde med att göra mål på sin straff medan James Weir missade Uniteds första straff då målvakten räddade. Efter det fick vi se sju raka straffar gå i mål; Donald Love, Guillermo Varela och Josh Harrop gjorde mål för United men det räckte inte då Rochdale satte alla sina straffar och således avancerade till final där de ställs mot Bury.

Manchester United – Rochdale 0-0 (3-5 e. str)

United: J Pereira – Varela, Love, Borthwick-Jackson, James – Mitchell (Redmond h-t), Fosu-Mensah, Harrop, Weir – Willock – Fletcher