Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Romero nära; men ingen mer anfallare

  • Många engelska tidningar rapporterar att Louis van Gaal ska vara nöjd med den anfallsbesättning han har att tillgå. Van Gaal ska vara av åsikten att Wayne Rooney fortfarande tillhör världseliten och att de anfallare som är tillgängliga inte är av samma klass. Det är ingen som utesluter en ytterligare värvning men de flesta journalisterna är överens om att Van Gaal är till freds med Rooney som förstaval med James Wilson, Memphis Depay och, eventuellt, Javier Hernandez som alternativ. Vidare kan även Pedro lira på topp, om han nu skulle värvas. [Telegraph, Manchester Evening News, Guardian]
  • Aston Villa har värvat Jordan Amavi från Nice och Idrissa Gueye från Lille. [Twitter/Aston Villa]
  • Mycket tyder nu på att Manchester United kommer att signera Sergio Romero på fri transfer inom kort. Romero spelade under Van Gaal i AZ men förväntas vara andramålvakt, oavsett om David de Gea stannar eller går. Roma ska också vara intresserade, men Argentinas landslagsmålvakt väljer nog United. [Guardian, Manchester Evening News]