Schweinsteiger om debuten och ungdomarna

Bastian Schweinsteiger pratade med Manchester Uniteds officiella hemsida efter matchen mot Club America.

Det var fantastiskt. En absolut fantastisk känsla att bära tröjan och jag tycker att vi också spelade bra och jag ser fram emot att spela fler matcher, framför allt på Old Trafford.

Jag var mer uppspelt och inte så värst nervös [inför debuten]. Jag var spänd på att se hur det är och också på min form. Det var ett bra test för mig själv, att se hur det är. Jag kände mig bra, så det var ett bra tecken. 

[…]

Ja, jag gillade det mycket, för att titta på unga spelare, hur de är och hur de spelade, med Pereira, Jesse och Wilson. De är alla väldigt bra spelare. Jag har sett många unga spelare i min karriär och jag måste säga att de här unga spelarna är väldigt, väldigt bra. Om de gör det bra i framtiden så kan Manchester United bli glada. […] Det är viktigt, engelska spelare och framför allt från Manchester Uniteds ungdomslag.

Läs mer på Manutd.com.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS