Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Bok och dokumentär om Sir Alex Ferguson

  • Sir Alex Ferguson kommer att vara föremål för en dokumentär i BBC. Kanalens politiska redaktör Nick Robinson (som är Unitedsupporter) ska intervjua Ferguson. [Footballtradedirectory.com]
  • Tyska Sport 1 hävdar att United ska vara beredda att erbjuda 100 miljoner euro för Thomas Muller. Jamie Jackson på Guardian hakar på och menar att United inte har gett upp Muller, trots att Bayern München är ovilliga att göra affärer. Jackson hävdar också att Muller ska vara öppen för en flytt. Stuart Mathieson på MEN menar dock att rapporterna som säger att United har kommit med ett bud är falska. [Sport 1, Guardian, Twitter/Stuart Mathieson]
  • Wayne Rooney räknar med att göra många mål den här säsongen: ”Jag är redo för säsongen. Jag hoppas att göra 20 mål eller fler igen. Om jag spelar som anfallare så kommer jag att vara besviken om jag inte kan göra det igen. Jag är uppspelt, det är en stor säsong för oss.” [Guardian]
  • Reece James ska ha gjort klart med en ny klubb. Detta rapporterar Bacup Borough på Twitter (med reservation för att det skulle vara ett fejkkonto, men det verkar osannolikt). James kommer från Bacup. Affären uppges annonseras inom kort, men vilken klubb det handlar om uppges inte. [Twitter/Bacup]
  • Vi har tidigare berättat att Sir Alex Ferguson ska komma med en ny bok, kallad Leading, i höst. Manchester United har nu meddelat detaljerna för boklanseringen och Ferguson kommer att prata om boken på tillställningar i bland annat London (21 september) och Manchester (25 september). Har man planer på att vara i London eller Manchester då är det läge att försöka boka in eventet. [Manchester United]