Fellaini: Jag vet att det var korkat

Marouane Fellaini är den enda ickeskadade etablerade spelaren i USA som ännu inte har fått någon speltid under försäsongen. Anledningen är att han är avstängd de tre första ligamatcherna och därmed ändå inte konkurrerar om en plats i laget i säsongsinledningen. Fellaini är avstängd till följd av den korkade utvisningen mot Hull i maj och han vet att han gjorde fel.

Det var min idé att be om ursäkt för tacklingen och problemen. Det är något som [Louis van Gaal] uppskattade. Jag svek honom och mina lagkamrater och det var inte bra för laget. Managern var arg på mig. […] Han är strikt, alla vet det, så du måste vara disciplinerad. Jag tycker att det är bra för laget. Han är lojal, men när han har något att säga säger han det ansikte mot ansikte.

Jag vet att det var korkat. Vi har några fantastiska spelare så jag måste kämpa för min plats. Så är det.

[…]

Jag bryr mig inte var jag spelar. Jag vill bara göra det bra för laget och vinna. Managern bestämmer.

[…]

Vi måste vinna varje match på Old Trafford om vi vill kämpa om titeln. […] För två år sedan kom lagen till Old Trafford och tyckte att det var enkelt. Men förra säsongen, framför allt under de sista månaderna, kom några stora lag till Old Trafford och fick inte en chans att vinna.

Läs mer på Mirror och Guardian.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS