Barcelona: Inga bud på Pedro

Barcelonas president Josep Bartomeu säger att Barcelona inte har fått några bud på Pedro.

Vi har inte fått några bud på någon spelare. Jag hänvisar tillbaka till vad huvudtränare Luis Enrique sa. Om någon vill signera våra spelare så måste utköpsklausulen mötas. Hittills har ingen kommit med några bud, så vi är lugna.

Pedro rapporteras ha en utköpsklausul på 22 miljoner pund.

Citat: Sky Sports


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS