Barcelona: Inga bud på Pedro

Barcelonas president Josep Bartomeu säger att Barcelona inte har fått några bud på Pedro.

Vi har inte fått några bud på någon spelare. Jag hänvisar tillbaka till vad huvudtränare Luis Enrique sa. Om någon vill signera våra spelare så måste utköpsklausulen mötas. Hittills har ingen kommit med några bud, så vi är lugna.

Pedro rapporteras ha en utköpsklausul på 22 miljoner pund.

Citat: Sky Sports

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS