Young: Kontraktet är i klubbens händer

Ashley Young var ett av förra säsongens stora glädjeämnen. Många trodde att ytterns uppryckning skulle resultera i ett nytt kontrakt. Young säger nu att det är Manchester United som avgör hans framtid. Men det är ingen tvekan om att han vill stanna.

Jag är i en av de största klubbarna i världen, så jag vill stanna här så länge som möjligt. Det är exakt vad jag vill göra. Jag tror att många människor trodde att jag hade [ett nytt kontrakt] klart, men det har jag inte. Det är i klubbens händer nu, så jag får vänta och se hur det går.

[…]

Det här är en ny säsong och jag måste måste ta med mig självförtroendet som jag hade och bygga på det igen. Jag hoppas att det går lika bra som förra säsongen. [Managern] väljer elva spelare och jag hoppas att jag kommer att vara en av dem. […] Jag vill fortfarande spela varje vecka.

Läs mer på Guardian.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS