United bekräftar Van Persie-försäljning

Så har då Manchester United äntligen bekräftat försäljningen av Robin van Persie. ”Även om anfallaren presenterades för media av den turkiska klubben tidigare den här månaden blev inte det pappersarbete som krävs för att släppa hans internationella registrering klart förrän den här veckan,skriver United på den officiella hemsidan.

Artikeln på den officiella hemsidan är daterad till den 21 juli, men jag misstänker att tidsstämpeln har justerats. Oavsett är det mycket märkligt hur United har hanterat försäljningen av Van Persie. Det är annars brukligt med bland annat en hyllningsvideo när spelare av den här kalibern säljs. Och på klubbens olika sociala medier har det varit helt tyst.

I andra nyheter noterar vi att Arturo Vidal är klar för Bayern München. [Bayern München]

Och över på MUTV är de för fina för att skaka hand med Louis van Gaal.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS