Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Sergio Ramos kommer inte att säljas

  • Real Madrid har nu haft möte med Sergio Ramos och enligt Sid Lowe ska president Florentino Perez ha berättat för Ramos att mittbacken inte kommer att säljas under några omständigheter. Återstår att se om detta påverkar Manchester Uniteds position gällande David de Gea. Uniteds position har varit att inte sälja De Gea om inte Real släpper Ramos. [Guardian]
  • Angel Di Maria är av allt att döma fortfarande AWOL. PSG verkar räkna med Di Maria i laget nästa säsong och Laurent Blanc hade följande att säga: ”Jag har inga officiella nyheter. PSG letar efter en offensiv spelare. Blir det Di Maria? Jag hoppas det. Han kommer säkert till USA, men med vilket lag. […] Det är inte enkelt mellan två stora klubbar. Utgången är väldigt nära enligt mig.” [Sky Sports]
  • Aston Villa har värvat Jordan Ayew från Lorient. [Twitter/Aston Villa]
  • Enligt AS ska Pedro spela den spanska och den europeiska supercupen innan han fattar beslut om Manchester United. En teori är att Barcelona är villiga att släppa Pedro, men först när Messi och Neymar är i form efter semestern. [AS]
  • Watford fortsätter att vara aktiva på marknaden och har idag signerat Steven Berghuis från AZ. [Twitter/Watford]