Van Gaal: United saknar snabbhet och kreativitet

Louis van Gaal blir idag citerad av Mail on Sundays Joe Bernstein. Det är något oklart i vilket sammanhang Van Gaal har uttalat sig, men jag har inte sett citaten någon annanstans.

  • Jag bestämmer ingenting utan min stab och min stab är väldigt stor. Jag frågar alltid om råd men i slutändan måste jag ta ansvar. Det är logiskt då jag är den enda som ska få sparken.
  • Vi är inte i fas att bli mästare för vi behöver snabbhet och kreativitet där framme. Om vi kan vinna titeln [de två kommande säsongerna] beror på om vi kan köpa spelare med snabbhet och kreativitet.
  • Van Gaal nämner spelare som Neymar, Messi, Ribery, Robben, Hazard, Willian och Oscar, som han menar har just snabbhet och kreativitet. Han nämner också Unitedryktade Pedro.
  • Young hade en fantastisk säsong. Mata också. Men de har inte Hazards eller Robbens snabbhet.
  • Jag tycker att det är fantastiskt att jobba med [Ryan Giggs]. Jag skulle säga att Giggs är min högerhand och Albert Stuivenberg min vänsterhand. Frans Hoek är min höger- och vänsterhand för målvakter. Jag ber dem om råd hela tiden […] okej, jag måste bestämma i slutändan.

Läs mer på Daily Mail.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS