Di Maria i Doha för läkarundersökning

Angel Di Marias övergång till PSG tycks nu bara vara en formalitet. Di Maria fotograferades på söndagskvällen i Doha där han ska göra sin läkarundersökning på måndagen. Argentinaren ska sedan flyga till Paris för de sista formaliteterna.

Enligt France Football ska Di Maria skriva på ett fyraårskontrakt. Övergångssumman sägs landa på 63 miljoner euro, utan bonusar.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS