Moss dömer på lördag

Premier League meddelar att Jon Moss kommer att döma Manchester Uniteds ligapremiär mot Tottenham på lördag. Moss får Brooks och Smart som assisterande, med Marriner som fjärdedomare.

Moss har dömt åtta Unitedmatcher, med åtta Unitedsegrar och en oavgjord som resultat. Den enda oavgjorda kom dock mot just Tottenham, i den mållösa matchen i London i december. Förra säsongen dömde Moss också hemmamatcherna mot Cambridge (3-0) och Stoke (2-1).

Tottenham har haft mer varierade resultat med Moss, med fyra segrar, fyra oavgjorda och tre förluster. Efter matchen mot United i december har han dömt Tottenham tre gånger, mot West Ham hemma (2-2), mot Southampton borta (2-2) och så i säsongsavslutningen i våras, då Tottenham bortabesegrade Everton.

Data: Football-Lineups


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS