Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Muss.se söker skribenter och teknisk hjälp

Nu har du chansen att få skriva för Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Sverige. Inför den nya säsongen behöver vi utöka redaktionen för Muss.se. Vi söker också teknisk hjälp.

Nya skribenter

Inför den nya säsongen har det blivit lite förändringar i redaktionen. Därför behöver vi förstärka redaktionen. Framför allt är det den dagliga nyhetsbevakningen vi behöver hjälp med och du som söker bör vara beredd att lägga åtminstone några timmar i veckan på detta. Troligen kommer också en eller två matchrapporter (där inkluderar vi också införrapporter och spelarbetyg) i månaden ingå. Vidare får du som skribent också möjlighet att skriva krönikor och reportage, på eget initiativ. Men fokus kommer att ligga på den dagliga nyhetsbevakningen.

Vem söker vi?

Vi räknar med att du som söker är Unitedsupporter, medlem i supporterklubben och minst 18 år gammal. Du gillar att skriva (gärna personligt och med glimten i ögat utan att göra avkall på saklighet) och du kan uttrycka dig på en korrekt svenska. Du är förstås en person som alltid har koll på senaste nytt runt United. Vidare räknar vi med att du kan engelska.

Det är en fördel om du har skribentvana sedan tidigare. Det är också en fördel om du har varit i Manchester några gånger, då det brukar ge kunskaper om United som annars är svåra att få. Det är också en fördel om du är aktiv på Twitter och/eller Muss forum.

Vi vill framför allt uppmana tjejer och personer med utländsk bakgrund att söka.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast på söndag. Ja, det är en kortare sökperiod än vad som annars är brukligt, men vi vill få igång de nya så snabbt som möjligt.

Arbetet är ideellt. Någon gång då och då händer det dock att vi får möjlighet att bjuda på något litet. De senaste åren har vi också haft möjligheten att bjuda redaktionen på en Muss-resa.

I din ansökan vill vi att du berättar lite om dig själv (var kommer du ifrån, hur gammal är du, vad sysslar du med osv.) och ditt förhållande till Manchester United (hur blev du supporter, hur ser du matcherna, hur många gånger du har sett United på plats osv.). Om du har skribentvana sedan tidigare så ser vi gärna att du hänvisar till det, annars får du gärna bifoga ett arbetsprov.

Skicka din ansökan på e-post till micke@muss.se. Märk mailet ”ny skribent”.

Alla eventuella frågor tas antingen via e-post eller i kommentarsfältet nedan. Vi kommer inte att besvara frågor på Twitter eller Facebook eller telefon eller personligen.

Tack för visat intresse!

Teknisk hjälp

Vi söker också tekniskt kunniga personer som kan bidra till att göra Muss.se till en bättre sida rent tekniskt, både i frontend och, framför allt, i backend. Det kan till exempel handla om att optimera WordPress, databaser eller servrar. Är du duktig på SEO kan du garanterat hjälpa till. Hittar du fel på sidan som den är idag – och kan lösa de felen – vill vi ha din hjälp.

Arbetet är ideellt. Din insats kan vara både i form av en punktinsats eller något som sträcker sig över en längre tid. All hjälp är välkommen.

Känner du att du kan hjälpa till? Tveka inte att skicka ett mail till micke@muss.se (märk mailet ”teknisk hjälp”), så tar vi det därifrån.

Frågor? Var helst du hittar oss ska vi försöka svara på frågor, men e-post eller kommentarsfältet är bäst!

Tack för visat intresse!