Muss Stockholm byter mötesplats

Inför den kommande säsongen byter Stockholms lokalförening, Muss Stockholm, plats för sina supporterträffar. Nytt ställe är O’Learys vid Liljeholmen med adressen Liljeholmstorget 7. Kommunikationerna dit är goda med tunnelbanans gröna och röda linje samt tvärbanan. Muss Sthlm möts på O’Learys Liljeholmen varje match. Hoppas vi ses där!

Följ Muss  Sthlm på Twitter!
Följ Muss Sthlm på Facebook!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS