Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Nytt på Viasat, CSKA troligaste Champions League-motståndare

  • Viasat Sport meddelar att Niklas Jihde den här säsongen kommer att dela programledaruppdraget med Ola Wenström. Vidare meddelas att Bojan Djordjic kommer att fungera som fast expert i studion. [Viasat Sport]
  • I Champions League-lottningen imorgon kommer Shakhtar Donetsk och CSKA Moskva inte att kunna lottas mot varandra av politiska skäl. Det betyder att sannolikheten är 25 procent att United får CSKA på sin lott, medan sannolikheten därmed bara är 18,75 procent för Club Brugge, Lazio, Monaco eller Rapid Wien. Det är användaren Oli på United We Stands forum som har fått detta bekräftat av Uefa. [United We Stand]
  • United meddelar att U18-matchen mot Derby har fått nytt datum och ny arena:

Res med oss till Manchester!