BBC: United räknar med att De Gea stannar

David de Geas framtid i Manchester United är fortsatt oviss, allra helst som Louis van Gaal valde att ställa över De Gea i ligapremiären mot Tottenham. Enligt BBC räknar Manchester United dock med att De Gea kommer att vara kvar i klubben säsongen ut.

United är fortfarande bestämda på att De Gea endast kommer att säljas om Real Madrid antingen erbjuder en världsrekordsumma för en målvakt eller om Sergio Ramos går från Real till Manchester United.

Manchester United ska vara av uppfattningen att det inte är troligt att något av det kommer att ske.

Louis van Gaal sa efter matchen mot Tottenham att det är möjligt att De Gea kommer att spela för United igen, men först efter att transferfönstret har stängt.

Givetvis, om han fortfarande är här den 1 september kommer vi att titta igen. Men han kan inte spela innan dess, för som en målvakt behöver du den högsta koncentrationen och det är svårt när du är i en position som David,” sa Van Gaal. [Guardian]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS