Johnstone osäker på framtiden

Det är mer eller mindre målvaktskaos i Manchester United där förstamålvakt David de Gea vill gå till Real Madrid medan Victor Valdes är persona non grata. En som hamnar i kläm är Sam Johnstone, som medger att han inte vet vad som kommer att ske.

Jag är inte säker. Ingenting har egentligen sagts. Vi väntar på olika situationer och måste se hur det faller ut. 

[…]

Förhoppningsvis, om jag är mycket involverad kan jag fortfarande lära mig här. Och om jag inte fick speltid här så kunde jag gå på lån senare under säsongen. Det är en annan möjlighet, så vi måste se vad som händer.

Johnstone menar dock att osäkerheten inte ställer till några problem och att stämningen bland målvakterna i klubben är bra.

Läs mer på Guardian.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS