Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Truppen till Champions League-kvalet annonserad

Manchester United har idag annonserat truppen inför Champions League-kvalet mot Club Brugge. Det är en trupp fri från överraskningar, då den inkluderar de 28 spelare som fick tröjnummer inför säsongen.

Värt att notera är att man har rätt att registrera ytterligare en spelare, senast klockan 24.00 dagen innan match. Värvar man en ny spelare får man alltså registrera denne, skulle man värva två nya spelare kan man emellertid bara registrera en av dem.

Truppen: David de Gea, Anders Lindegaard, Sergio Romero, Sam Johnstone; Phil Jones, Marcos Rojo, Jonny Evans, Chris Smalling, Luke Shaw, Paddy McNair, Matteo Darmian, Tyler Blackett; Adnan Januzaj, Michael Carrick, Daley Blind, Ashley Young, Ander Herrera, Antonio Valencia, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Jesse Lingard, Andreas Pereira; Memphis Depay, Juan Mata, Wayne Rooney, Javier Hernandez, James Wilson