Pedro vill inte lämna men vill spela mer

Efter Uefa Super Cup igår pratade Pedro om sin framtid. Han säger att han helst vill stanna i Barcelona men att hans prioritet är att spela fotboll. Pedro är också mycket kritisk mot Robert Fernandez, Barcelonas tekniska sekreterare som igår basunerade ut att Pedro vill lämna Barcelona.

Svaret är nej [jag vill inte lämna]. Men det är komplicerat av många orsaker. Det handlar inte om pengar, som det har sagts. Vilket är en annan brist på respekt. Det är en fråga om kontinuitet, om minuter. Jag är en ambitiös spelare. […] Jag vet inte om jag har spelat min sista match för Barcelona.

[…]

Det är många fördelar och nackdelar i min situation. Kommentarerna från Robert Fernandez är orättvisa. Han gjorde några olyckliga uttalanden. Jag har sagt två ord till honom och han vet inte vad jag har gått igenom i klubben för att prata så om mig.

Jag vet vem jag är och jag kommer alltid att vara av Barca. Sådana människor borde inte prata på det sättet. […] Jag har inte sagt vad Robert har sagt, eller åtminstone hur han sa att jag sa det.

[…]

Sanningen är att jag hade en bra chans att spela. […] Tränaren beslutade att inte lita på mig. Jag vet inte, jag vet inte om jag kommer att fortsätta här. Jag är här nu och vill njuta av den här titeln.

Manchester? Ja, det är bra utmaningar på alla sidor. Idag är jag här och jag är glad. Och om jag lämnar kommer jag att lämna med mitt huvud högt efter att alltid ha gett allt. Fansen och den här klubben är otroliga.

Citat: Telegraph


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS