Rafael: Jag hade ett väldigt bra förhållande till Ferguson

Rafael da Silva lämnade nyligen Manchester United för Lyon. Nu har han pratat lite om varför det blev som det blev.

Om Ferguson:

2012/13 spelade jag nästan varje match. Det var min bästa säsong i Manchester och vi vann titeln. Och sedan byttes tränaren, det var ödesdigert för mig.

Allting gick bra, sedan lämnade Ferguson. […] Jag hade ett väldigt bra förhållande med Ferguson. Han hjälpte mig mycket i Manchester och jag gjorde allting jag kunde för att hjälpa honom.

Om Van Gaal:

Jag vet att [Van Gaal] inte gillade mig. […] Det var inte bara mig han inte gillade. Han sa också till andra spelare att de kunde lämna. […] Med Van Gaal var förhållandet normalt. Han hade sina egna alternativ och val. Jag respekterade alltid honom.

Om att lämna United:

Det var [svårt]. Jag var i Manchester i åtta år. Jag hade varit där sedan jag var 17. Jag känner alla, jag gillar många människor där. Det är tufft när du kommer till ett läge där du inte spelar och du måste lämna. Men fotbollen är sådan, vi lär om livet, vi går vidare.

Källa: Globo Esporte Via: Guardian


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS