Pereira i OS-landslaget

Brasiliens U23-landslag möter Frankrike i en träningslandskamp den 8 september. Idag togs truppen ut och Manchester Uniteds Andreas Pereira var en av de 22 spelarna i truppen. Spelarna i den truppen kommer förstås att utgöra basen i OS-truppen nästa sommar, där Brasilien ju spelar på hemmaplan.

Förstår ni portugisiska kan ni hoppa till det brasilianska fotbollsförbundets hemsida, där förbundskapten Dunga förklarar varför truppen ser ut som den gör.

Vi har tidigare berättat att Timothy Fosu-Mensah har skrivit på ett proffskontrakt. Så här såg det ut:

https://twitter.com/jb_8521/status/632188963479007232/photo/1


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS