Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Willock skriver kontrakt; Van Gaal får Pedro att tvivla

https://instagram.com/p/6aVfk0vT9Q/

  • Matthew Willock har skrivit på ett nytt kontrakt, vilket han själv rapporterar på Instagram.
  • Tottenham värvar Clinton Njie från Lyon och säljer Roberto Soldado till Villarreal. [Twitter/Tottenham, 2]
  • Enligt Guardians Jamie Jackson ska Pedro ha dragit i handbromsen för den förväntade flytten till Manchester United. Anledningen ska vara att Pedro ska ha blivit fundersam efter att ha sett hur Louis van Gaal behandlar Victor Valdes och David de Gea. Känns spontant inte som den mest trovärdiga artikeln i Guardians historia. [Guardian]
  • Watford har gjort klart med Nathan Ake på ett säsongslångt lån från Chelsea. [Twitter/Watford]
  • Bastian Schweinsteiger är glad att vara nummer 31 i United: ”Jag var glad att tränaren gav mig nummer 31 och väldigt överraskad också. Så tack Felli också. För mig, jag har spelat [i det numret] sedan jag spelade min första match för Bayern och 31 betyder mycket för mig. Jag förväntade mig inte att tränaren skulle ge mig numret men han beslutade och klubben beslutade. Och det ger mig lite mer en känsla av att vara hemma.
  • Till sist ett spektakulärt mål av Carsten Kammlott för Rot-Weiss Erfurt mot Dynamo Dresden i den tyska tredjedivisionen: