Schneiderlin: Att spela för Manchester United är vackert

Morgan Schneiderlin pratar med Manutd.com om hur det är att vara en Manchester United-spelare.

Det var en otrolig känsla att spela min första match på Old Trafford. […] Old Trafford är e vacker arena och det är otroligt att kunna spela där vecka ut och vecka in. […] Att spela för ett lag som Manchester United är en vacker sak.

Vi ser starka ut och personligen känner jag att jag närmar mig att vara 100 procent fysiskt. […] Jag är inte helt nöjd än med mina prestationer, för jag vet att jag kan göra det bättre och jag vet att det kommer. […] Vi är nöjda med resultaten men fortfarande inte 100 procent nöjda med prestationerna. […] Det har varit intressant att se hur det varje gång vi spelar är en enorm match för motståndaren.

Läs (mycket) mer på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS