Fel i spelschemat: Brugge givetvis på onsdag

Det hade tyvärr smugit sig in ett fel i spelschemat här på Muss.se då det uppgavs att bortamatchen mot Club Brugge skulle spelas på tisdag i nästa vecka. Det stämmer givetvis inte, matchen är på onsdag.

Felet är nu korrigerat och vi ser över rutinerna för att se till att detta inte upprepas. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas att det inte ställer till med några problem.

Tack till Lars Jönsson för rättelsen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS